A dog's life.. - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kris Bergmans - WaarBenJij.nu A dog's life.. - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kris Bergmans - WaarBenJij.nu

A dog's life..

Door: Kris

Blijf op de hoogte en volg Kris

29 November 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Met een strakke blik staat ie klaar, hier geen wiebelende staarten maar briesende geluiden. Er staat een gure wind en de regen druipt vastberaden naar beneden. Geschreeuw van mensen, een schreeuw om geld, een schreeuw voor laatste kansen, een schreeuw om geluk? Terwijl de tralies hem nog tegenhouden weet ie al dat er zometeen een prooi langsrent, zo was het immers vorige week en de weken ervoor ook, toen was ie te langzaam.. Vandaag zal alles anders zijn!

In zijn bedomte cel hoort hij zijn naam roepen: Where's the Ladys.. lane 2.. Zijn ogen knipperen voor een seconde.. maar terwijl ze sluiten ontgaat hem niet dat er iets wits langschiet, spieren spannen zich aan, licht en kou schieten naar binnen, maar terwijl Lucky Luuk zijn schaduw nog te snel af moet zijn is Where's the Ladys al weg.

De eerste bocht gaat nek aan nek met Tropical Joe. Thunder Taco* in lane 5 eet alleen nog maar dust.

De tweede bocht is de belangrijkste, hier heb je ruimte om binnendoor te gaan.. Hier moet het gebeuren. Tropical Joe is echter geen groentje en houd de bocht goed dicht. Net op het moment dat Where's the Ladys aanzet om toch de poging binnendoor te wagen een klap..

Als Where's the Ladys zijn ogen opendoet sterft het Nederlandse vloeken net weg.. Men leert wat, zo op een dinsdagavond op de Engelse hondenrenbaan.. Spreid je winstkansen; maar kies vooral niet de hond die Kris kiest..

Verder afgelopen week:
- Een tafel hebben in de club waar Prins William normaal komt (hij was er niet, denk ik. Ben bang dat ik em niet herkent had)
- Beowolf zien op het grootste 3d scherm van Europa (met de grootste 3d brillen van Europa)
- Thank God Its Friday, het 'iets' drinken na het werk op vrijdag, heilig verklaren
- Scoren en assisten (op het hockeyveld)
- Re-locaten en een heel office alleen met je 2 leukste collegas hebben (welkom lekkere dingen in de koelkast en Capital Radio door de speaker)

Volgende week:
- Donderdagochtend naar Leipzig vliegen voor mijn eerste 3-daagse Company-Christmas-trip
- Christmas dinner van de hockeyclub

De laatste loodjes wegen het zwaarst...

Alle liefs uit Londen

*sommige namen zijn om privacyredenen aangepast

• 29 November 2007 - 22:01

Ton :

Alsof Where's the Ladys' stinkende adem je neusgaten penetreert. Well done ol'chap. Kom maar gauw terug, er ligt schrijfwerk genoeg op je te wachten!

XXX

• 05 December 2007 - 16:07

Stijn:

A dog's life it is... From reading your itinerary one might say:"All but a dog's life, indeed!" One might suggest you to come home rather sooner than later, in an attempt not to get you to like London too much!!! For it may happen you will never want to return to your home turf, the continent, among the unsophisticated non-tea-drinking. May not sound appealing, might I nevertheless suggest a cup of tea/coffee or an old fashioned lager once you return? As a celebration of life among the unsophisticated on the continent? ;)

• 10 Maart 2008 - 11:33

Marjolein Mol :

Hi you!

Ik zit op De Rooi Pannen in Eindhoven en ben in de periode van aug. t/m dec. 08 op zoek naar woonruimte in Londen.
    Daarom ook mijn berichtje bij jou/jullie omdat ik zie dat jullie in Londen wonen/zijn/reizen etc.
    Wie weet kunnen we nog iets voor elkaar betekenen.

Heb je woonruimte beschikbaar? Mail dan alsjeblieft zo snel mogelijk naar:

liefsmarjoleintje@hotmail.com

Met vriendelijke groet,