Roadtrippin' ..... - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Kris Bergmans - WaarBenJij.nu Roadtrippin' ..... - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Kris Bergmans - WaarBenJij.nu

Roadtrippin' .....

Door: Kris

Blijf op de hoogte en volg Kris

02 April 2007 | Spanje, Barcelona

Aangezien de eerste zin van een verhaal altijd interessant moet zijn om mensen zover te krijgen om door te lezen, ben ik niet begonnen met te zeggen dat dit een snel informatief berichtje zal zijn.

Morgenochtend (vroeg, half 8, staan we op (we? lees verder dan leer je meer!) om onze auto op te halen op het vliegveld van Barcelona. Vandaar zullen ik en mijn reisgenoten ons begeven naar het 'zonnige' (eerste 2 dagen regen voorspeld) zuiden. Onderweg zullen we veelal gebruik gaan maken van de gastvrijheid die vrienden door heel Spanje ons bieden en zo zullen we, in een reis van 7 dagen, 4 nachten lang een zekere slaapplek hebben op vooral banken enzovoorts. Heb er heel veel zin in, en zal zeker daarna ( we komen zondagavond terug) een uitgebreid verslag proberen te typen.

We.. zoals eerder gelezen, refereert naar mij en Frederik, aangezien ik op dit moment in zijn piso vertoef. Ik zal hier ook nog wel een tijdje blijven. Waarom? Aangezien ik gister mijn kamer heb opgezegd. Na wat denkwerk kwam ik erachter dat ik veel te veel betaalde voor een appartement dat weliswaar heel mooi en schoon was maar dat geen internet nog tv had. Een andere reden voor mij om te verhuizen was dat ik de buurt toch niet zo leuk meer vond. Ik zie er nogal uit als een naieve toerist en trek daarom zo nu en dan nog al aparte mensen aan. Na vorige week had ik er genoeg van om altijd met een muts en naar beneden kijken over straat te gaan zodra het donker werd en trok ik mijn conclusies. Ik kan voorlopig in een vrij kleine kamer bij Frederik blijven om een nieuwe kamer te zoeken. En heel misschien kan ik hier wel blijven, alhoewel dat misschien wel een beetje druk zou zijn.
Van wat ik me kan herinneren van de eerste zoektocht is dat het een rotkarwei is, maar dat je daarna wel een boek kan schrijven over rare kamers, vieze keukens, stinkende badkamers en andere raardere leefomstandigheden. Misschien dus wel een idee om mijn camera dan mee te nemen.

Eerst die camera maar eens vullen met moorse paleizen, witte dorpen, religieuse feesten, stieren, flamenco enz.

Hasta despues!

• 02 April 2007 - 07:23

Nick:

Veel plezier rijdens je roasdtrip en succes met het zoeken van een nieuwe kamer.

• 02 April 2007 - 13:43

Renée:

moet jij nooit studeren met al die uitjes van je?
    veel plezier in ieder geval!

• 02 April 2007 - 18:47

Beppie:

Weer een avontuur!! Wij hebben in ieder geval het genoegen warmer weer te hebben op dit moment en verder werken we gewoon maar door. En.. ik ben het met je eens, om steeds als een 'let niet op mij, want ik ben er niet'-type door je eigen straat te lopen, is niet fijn.

• 05 April 2007 - 12:32

Eefje:

Geniet van je roadtrip en vervolgens heeeeeeeeel veel sterkte met het zoeken naar een kamer!!

Ps. Je foto's kijken duurde gelukkig maar 5 min. :-D