Estudiante
Door: Kris
Blijf op de hoogte en volg Kris
28 Mei 2007 | Spanje, Barcelona
3 weken is een lange tijd, dus ik zal het een beetje algemeen houden. Nadat pappa en Henriette hier zijn geweest begonnen dat toch eindelijk mijn studie-weken.
Maar niet voordat we naar een echt spaans festival waren geweest natuurlijk. Telegroscopa staat bekend als een van de grootste eenavondse events te zijn. Maar om eerlijk te zijn viel dat wel mee, de grootste publiekstrekker was Gigi D'Agostino, ja inderdaad die ene die vroegah enkele hitjes had. Nog leuker was het spaans rock/salsa bandje dat op een ander podium was! Daar ging het los!!
oke, de studieweken:
2 papers in het spaans (8 paginas), en een binnengekopt examen zijn hier het gevolg van. Heb wel even hard moeten knallen, maar dat hoort er ook bij natuurlijk, en uiteindelijk kan je het einde weer vieren! Dat vieren dat ging wel goed komen, wist ik, aangezien ik Kees, Simon en Thijs hier mocht verwachten, een uurtje na mijn examen.
Woensdag, donderdag, vrijdag waren ze hier alle drie. Top tijd gehad, Sagrada Familia nog maar eens bekeken (blijft indrukwekkend), ook veel andere dingen bekeken maar wel tranquilo, terrasjes, tapasjes, strandje, en clubje hoort er natuurlijk ook bij!! Vrijdagnacht Kees en Simon weg, en toen nog zaterdag met Thijs naar Parc Guell geweest en 's avonds aangesloten bij een BBQ/feestje van Olivier.
Nu heb ik 10 dagen vakantie, voordat ik weer ga studeren voor mijn volgende examen. 10 dagen, wordt vooral strand, boekje lezen, wat Spaans studeren en oefenen, met mensen afspreken, heb er zin in!
Rond half Juni gaan de eerste hier allemaal weg, ik heb echter nog een examen op de 28ste, dus zit hier nog wel even! Zoals het er nu naar uitziet kom ik half Juli terug, maar heb nog niks geboekt, en ik wil het ook nog niet vastzetten, ligt een beetje aan hoe alles zich hier ontwikkeld!
Oke, dat was het weer voor vandaag!
Kris
29 Mei 2007 - 19:03
Beppie:
Ik ben benieuwd hoe alles zich ontwikkeld. Half juli klinkt nog zover weg. Maar je leven blijft goed uit te houden zo. Fijn dat je je studie ook bijhoudt. -
31 Mei 2007 - 16:42
Janine:
You're showing some smooth moves mister Bergmans!
Cool dat het allemaal zo super met je gaat! Keep up the good work!
xx Janine
PS: hoe staat het met je fotoalbum?
PS2: we hebben nog steeds niet gegourmet, we wachten op jou zodat al onze kleren stinken :) (en het gourmetseizoen is voorbij...) -
02 Juni 2007 - 12:23
Peter:
fijn dat je je eerste examen hebt'ingekopt',ben je echt wel weer aan vakantie toe.
nog een paar rondleidingen en je kunt echt als gids aan de bak.
als je echt half juli weg wilt staat ons aanbod voor de terugreis.
we komen je gewoon ophalen, kun je ook nog een weekje kramperen als je wil en rij je gezellig mee terug.