Racing Club de Polo
Door: Kris
Blijf op de hoogte en volg Kris
31 Mei 2007 | Spanje, Barcelona
Ik heb gespeeld voor Racing Club de Polo heren 7 ofzo. Redelijk lag niveau dus kan weinig vertellen over revolutionaire Spaanse tactische truukjes maar toch! Wat ik wel geleerd heb is dat in in Nederland meer op de scheidsrechter gescholden mag worden. Halleluja wat vliegt er over dat veld hier. haha, was dan wel weer grappig.
Verder is hockey hier nog echt een behoorlijk elite-sport, en dan zeker 'mijn' club. Dat betekend dus dat je na de meest luxe douche genomen te hebben met een handdoekje van de club, je je naar het clubhuis/restaurant begeeft. En dat je daar onder het genot van een clara en een tapasje in de zon kan genieten van een heuze polo wedstrijd (best moeilijk te begrijpen, met hele halve en kwart punten..). Was wel echt lachen dus!
Seizoen is nu voorbij maarja, toch 2 wedstrijdjes meegepakt!
Ook beginnen de mensen redelijk warm te lopen voor het strand, dit loopt natuurlijk gelijk met de warmte die zich hier steeds meer manifesteert. Vooral de uurtjes waarin je je in het laatste zonnetje nog even tegoed doet aan een cavaatje op het terras aan het strand zijn zeker super (bijgevoegd een fotootje ;) ).
Oke, ik heb blijkbaar de smaak te pakken, dus we waarbenjij.nu-en snel weer.
Beso,
Kris
31 Mei 2007 - 18:40
Beppie:
jaloersmakend!!! Kom maar gewoon naar Nederlandse regen!!! -
31 Mei 2007 - 20:41
Renee:
broertje,
Terwijl je zo aan het opscheppen aan het bent over het mooie weer daar, zie ik jou in een warme trui en met een muts (ook nog allebei zwart!) op het strand liggen, terwijl ik op de achtergrond toch echt een naakt bovenlijf kan zien..
Mis je Nederland zo, is dat stoer, of ben je gewoon een koukleum geworden? :P -
02 Juni 2007 - 12:44
Peter:
dat noem ik nou ook vakantie, luieren,lezen,drinken,doen waar je zin in hebt.
het is je gegunt.
xieje !! -
08 Juni 2007 - 12:06
Robin (zusje):
jammer dat we niet konden blijven maar in de zomervakantie zie ik je weer toch?
volgens mij heb jij wel een supertijd!
veel plezier je zusje