12 quid 50 p
Door: Kris
Blijf op de hoogte en volg Kris
28 Augustus 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Ook was ik een beetje ongerust over de dag erna, ik had nog geen hang van Saul kunnen krijgen, Saul is de zoon van vrienden van mamma en Ton, en ik zou bij hem gaan wonen. Ik had geen nummer, hij reageerde niet op mail en ik moest de dag erna om 10 uur uitchecken. Als likeurtje bij de koffie had ik ook nog eens AM en PM omgedraaid in mijn mail naar hem en zo klopte er eigenlijk niks van.
De dag erna uitgechecked, ontbeten, nog steeds niks gehoord, wel ervsan uitgaan dat het goed komt. Maar toen..
"It was like I went from being
completely poor to being a millionar" een goed nummer gekregen! Afgesproken dat ik meteen zou vertrekken. Weer heel Londen door! Nog geprobeerd via perron 9 3/4 op Kings Cross een trein te pakken met gekke snoepjes en malle kranten.. maar het enige zotte was mijn koffer van 23 kilo (met laptop) en de handbagage van 12.
Sauls huis is top! Luxe! Mijn bed is té lekker (boxspring), de keuken heeft een afwasmachine, de huiskamer meer daa 100 dvd's én een playstation en zo gaat t nog wel even door, opzich prima dus om na kantoorse, gare uren door te brengen. Het enige: toch best ver.. Denk alleen dat dat een kwestie van wennen is, omdat in een stad met 9 miljoen mensen en 7 miljoen forensen alles wel ver weg is..
Na een uurtje in mijn nieuwe thuis, hoppa.. weer terug naar de stad.. Notting Hill had zijn carnaval (trivia: het 2de grootste straat festijn ter wereld, na het carnaval van Rio de Janeiro, met 2 miljoen bezoekers) met overal podia! Heb mijn camera niet meegenomen, maar je kan je voorstellen dat dit wel echt top was! Het is hier alleen allemaal zo vroeg afgelopen! Ik start pas na 710 PM.. hier is het afgelopen.. alhoewel de clubs en pubs natuurlijk wel doorgaan.
Vandaag de stad in, het weer was weer stralend (ik krijg hier gewoon een cinnamon skin!) op zondag was ik al een park ingegaan met al het mooie weer maar ook vandaag was het weer heerlijk!
St James park, grenzend aan Buckingham palace en dichtbij Piccadilly circus.. gaf me zo een perfecte rust tussen deze 2 toeristische attracties door.Eekhoorntjes knabbelen, mensen babbelen, vogels fluiten. Top!
Nu weer thuis, vnvnd eten met Saul en zijn vriendin, filmpje kijken en morgen maar eens naar grote Ben met zijn mates Westminster abbey en Downing street 10..
Top of the evening to you..
Kris
29 Augustus 2007 - 12:19
Nick:
Ziet er goed man. Relax. Nu nog hopen dat het maandag allemaal goed gaat en dan heb je een mooie tijd voor de boeg. -
29 Augustus 2007 - 17:46
Renée:
jeuj, platform 9 3/4 :) You Go!
Fijn om te horen dat alles goed gaat.
Maandag je eerste werkdag?
succes! -
30 Augustus 2007 - 11:28
Janine:
Ziet er goed uit Kris! London baby (zal ik dan maar de eerste zijn om dit op je waarbenjij.nu site te zetten :) ).
Geniet ervan, see you soon. Mail je even een aantal data door, om te kijken wanneer jou het beste uitkomt.
Bye! -
03 September 2007 - 11:12
Stijn:
Hey Kris, London Rocks!!!! Ik zit voor het eerst in lange tijd weer op de uni in Maastricht, jaloers te wezen... :( Succes en heel veel plezier!!!