Look right.. Look left
Door: Kris
Blijf op de hoogte en volg Kris
25 Augustus 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Aangekomen op stansted een eerste kennismaking met het prijsniveau, aangezien een treinticket voor 45 minuten naar Londen je behoorlijk wat ponden kost. Ponden is wel wennen maar nog veel erger is oversteken.
Ik was nog niet uit de metro of ik had bijna geen sokken meer, ik werd er op een haar na vanaf gereden. Vandaar dat ik nu maar heel netjes bij oversteekplaatsen en groene lichten oversteek en goed naar de weg kijk waar, door waarschijnlijk eerdere ervaringen met vastelanders, groot LOOK RIGHT of LOOK LEFT gekalkt staat.
Nog een ander puntje.. als wij in Nederland pre-paid bellen, pre-paid noemen, in het engels dus. Zou je toch verwachten dat dat hier ook zo was? Niets is minder waar: Pay as you go, is hier de algemene term.. en mijn 'pre-paid' riep allerlei vragen op bij de winkelbediendes (die over het algemeen slechter engels spreken dan ik).
Mijn nummer: 00447931684694
Veel indrukken, nog steeds gaar.. Saturdaynight!
27 Augustus 2007 - 12:57
Nick:
Hey broeder wat fijn dat je veilig bent aangekomen. veel plezier daar de eerste week hoop dat je snel een beetje wegwijs maakt. -
27 Augustus 2007 - 15:22
Beppie:
Op weg naar nieuwe avonturen! veel plezier -
28 Augustus 2007 - 17:25
Janine:
Goed bezig! Veel plezier daar.
xx -
06 September 2007 - 14:40